Garanciális információk redőnyre és rovarhálóra.

Vállalkozásunk által forgalmazott és felszerelt termékek rendeltetésszerű használata esetén 1 év garanciát vállalunk.

 Ha nem tartózkodik, odahaza a redőnyök mindig legyenek teljesen felhúzva, vagy leengedve.

 A redőny szabad lefutását nem szabad akadályozni.

 A redőnyt erőszakkal soha ne tolja fel, mert az a redőny sérülését és működésének zavarát okozhatja.

 Felhúzásakor nem szabad erőből felrántani, egyenletesen kell felhúzni, míg nem ütközik.

 A gurtnit vagy zsinórt mindig egyenletesen és húzza felfelé, illetve engedje lefelé.

 A redőny leengedésekor nem szabad engedni, hogy a redőny szabadon lefusson.

 A gurtni és a zsinór oldalirányú húzó mozgatása idő előtti elhasználódáshoz és az automata hibájához vezethet.

Fagyos, hideg időben a redőny lefagyhat ezért nem szabad erőszakos módon ráncigálni.

Motoros redőny esetén a leengedéskor a redőny alá kerülő tárgyak elállíthatják a motor végállását, mely szintén nem garancia. A távirányító elprogramozása vagy az elem lemerülése sem garancia.

Műanyag redőny léc esetén csak a fehér színűre tudunk 1 év garanciát vállalni, a színes lécekre az extrém napsütés és meleg miatt garancia nem vállalható.


A szúnyoghálók mozgatása le-fel vagy oldal irányba a sínnel párhuzamosan történjen, egyenletes mozgatással, nyitáskor-záráskor visszacsapódás nélkül üzemeltessük. Az oldalhúzós szúnyogháló ajtó alsó vezető sínjéből a szennyeződést, port, füvet, faleveleket időnként el kell távolítani. A redőnyre telepített oldalhúzós rolós szúnyogháló ajtó esetén a belső kezelésnél a kilincset fordítsuk el, hogy a redőny mozgatását a szúnyogháló kilincs ne akadályozza. A teraszajtón lévő szúnyogháló estén a ki-be járásnál figyeljünk, hogy ne ütközzünk bele a szúnyoghálóba.

Amennyiben a helyszínen derül ki, hogy a javítást nem minőségi, vagy szerelési hibából adódóan kell elhárítani, úgy a javítás térítésköteles! Nem tartozik a garanciális hibák közé az állatok álltal okozoztt meghibásodás. A nem rendeltetésszerű használatból adódó elhasználódás. Ha a szakszerű felszerelés nem volt megoldható a megfelelő hely illetve az előkészítés hiánya miatt.

Továbbá nem garanciális az állatok, vihar által vagy akarattal okozott kár sem.

Amennyiben a javítás nem garanciális, abban az estben a javításkor felszámítjuk a mindenkori kiszállási költséget, parkolási övezetben a helyi parkolási költséget, a munkadíjat, és az esetlegesen felmerülő anyag költséget.